Canada Goose Jakker på Harrods Store – Shop de nyeste trendene Online
2017 sep 12 By Fernerjacobsen 0 comment

Ned spesialist er fjærkledde venner holdt i høy aktelse blant alpine samfunnet i Seattle og utover (Hvis du er i byen, ligger ett kvartal ned fra Reis flaggskip og gjør for en morsom besøk). canada goose outlet online. Denne lille selskapet designer og bygger ned utstyr for alvorlig outdoorspeople som den, og det meste av produksjonen utføres i Norge Online Shop. canada goose jakker trondheim. Du vil ikke se en masse markedsføring kampanjer, men vi kan fortelle deg fjærkledde venner er en standout i denne kategorien.

Beste Jakker fra Canada Goose Outlet!

Våre beste Canada Goose jakke plukke fra fjærkledde venner er ekspedisjonen, som pakker en imponerende 3.7 ounces 900-Fyll ned. Derfor har det mer fyll vekt og fylle strøm enn noen andre lett ned jakke på denne listen til en konkurransedyktig pris $289. canada goose norge forhandler. Hvorfor er ikke det rangert #1? Ekspedisjonen er bygget for ytelse og utseendet og fargevalg er ikke fullt så tiltalende for daglig slitasje som Cerium LT (det fortsatt ser bra men ikke fullt så elegant). canada goose jakke menn. Vi liker også, ikke ikke-justerbar panseret, spesielt i sterk vind. Og en siste vurdering er tilgjengelighet: i høysesongen, det kan være litt 2-3 – uke før jakken skip ut. Hvis du er villig til å vente, men er dette en av de beste ultralett ned jakker for backpacking og klatring.

Canada Goose menn Expedition Parka Rød

canada goose expedition parka herre

Patagonia ned genseren er den største selgeren på denne listen og allestedsnærværende fra skianlegg til byens gater. Lignende jakker fra merker som utendørs forskning og REI kan være billigere, canada goose herre, men ingen kan matche den ned genser ren design eller materialer av høy kvalitet. Hvis du er i markedet for en lett ned jakke som gjør alt og ser bra ut i prosessen, ser ikke lenger.

Retro i Bergen har noen få Expedition jakker igjen fra Canada Goose – førstemann til mølla!

Sammenlignet med Patagonia ultralette nedenfor, er ned genseren desidert mer casual. Ned fyll power er de samme (800), men du får et mer robust 20Dx30D skall med mindre satte for backcountry sysler som backpacking og klatring. canada goose montebello parka camo. Også har en mer uformell design og passer. Hvis du trenger en for daglig slitasje og helg ski eller fotturer, er ned genseren et utmerket valg. Det høyeste nivået av ytelse for vekten foretrekker vi ultralette…

canada goose kensington parka sale

canada goose kensington parka sale

Hvis du er i markedet for en rimelig dunjakke mest for tilfeldig bruk, har vi funnet din match. REI utgitt budsjettet Co-op ned jakke for et par år siden, og det fløy ut av hyllene og var mangelvare hele vinteren. canada goose sale. Med god grunn: Co-op jakken er en stor verdi på rundt $100 og kan gå head-to-head med ned gensere som er doble prisen fra merker som Columbia og murmeldyr. Vi selv skrev en fullstendig artikkel om hvordan dette er den beste billige dunjakke.

Holde inne sinn det REI Co-op ikke er beregnet som en ytelse med 650-Fyll ned og en normalen nylon shell stoff som ikke er like solid som de dyrere Jakkene ovenfor. I tillegg mangler denne jakken en hem justering, noe som begrenser for oppringing i anfall. Men finne for daglig bruk, reise, lys eventyr, og som en midlayer Resort ski, du bare ikke et bedre tilbud. Som en ekstra bonus, Co-op pakkene ned til sin venstre lomme, du gjør det enkelt stuffable i en ryggsekk eller koffert.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *